1. فاطمه شجاعی
  2. عمومی
  3. شنبه, 21 بهمن 1396
  4.  اشتراک از طریق ایمیل
???سیاه دانه چیست؟

 سیاه دانه طعمی تلخ دارد و به عنوان ادویه در مواد غذایی به خصوص ترشیجات استفاده می شود.این دانه بومی جنوب غربی آسیاست و از قدیم به عنوان ضد انگل، ضد باکتری و مسهل استفاده می کردند. مصرف سیاه دانه برای زنان شیرده مفید است زیرا باعث افزایش ترشح شیر می شود. نام های دیگر سیاه دانه، سیاه تخمه، سرنیچ سیاه، سنوخ سیاه، کمون اسود، شونیز، شونوز و کمون هندی است.



✅ خواص درمانی سیاه دانه برای درمان بیماری ها و سلامت بدن

? تحقیقات نشان داده است مواد معدنی و ویتامین های موجود در سیاه دانه در درمان دیابت، سل، بیماری های قلبی و عروقی، کم خونی و میگرن مفید است.

♻️اسیدهای چرب ضروری فراوان موجود در سیاه دانه آن را به نوعی مواد غذایی ضد سرطان تبدیل کرده که در حفظ سلامت پوست و مو نیز مفید است.

❇️سیاه دانه آهن و پتاسیم فراوانی دارد و علاوه بر تقویت سیستم ایمنی بدن، باعث رفع مسمومیت خونی و یبوست می شود.

✳️سیاه دانه دارای خواص بسیار زیادی از جمله در درمان سرطان ها، درمان زخم معده، نابودی سموم در کبد و نیز تنظیم سیستم گوارش بدن دارد.

?افرادی که بعد از ابتلا به سرماخوردگی مدام عطسه می کنند می توانند جوشانده مخلوط سیاه دانه بوداده و روغن زیتون را به مدت یک دقیقه روی پیشانی خود مرهم کنند. این مخلوط به آنها کمک می کند تا از شر عطسه ها خلاص شوند.


☪برخی از درمانگران طب سنتی بر این باورند که سیاه دانه جویده شده و ترکیب شده با بزاق دهان موجب درمان زگیل می شود.

?افراد مبتلا به سینوزیت بهتر است در فصل پاییز هفته ای یک بار از بخور سیاه دانه استفاده کنند.

?مصرف سیاه دانه در وعده های غذایی برای خانم های سردمزاجی که شیر آنها برای نوزادشان کم است موثر است و به مرور موجب افزایش شیر آنها می شود.
Rate this post:
نظر
ممنون خانم شجاعی بابت مطلب خوبتان
  1. مدیریت وبسایت
  2. حدود 6 سال قبل
لظف دارید
سعی ما بر افزایش اگاهی است.
  1. مهمان
  2. حدود 6 سال قبل
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن نظر
پاسخ پذیرفته شده
مدیریت وبسایت پاسخ پذیرفته شده Pending Moderation
فقط یک نگته اینکه سیاه دانه یک گیاه دارویی هست و در مصارف زیاد باید به شکل یک دارو به ان نگاه کرد که ممکن است عوارض جانبی نیز داشته باشد، مطالعه مطلب زیر از سایت بازده توصیه میکنم

۱. درماتیت تماسی
یکی از مضرات سیاه دانه، درماتیت تماسی است. درماتیت تماسی یک واکنش منفی به یک ماده آلرژی‌زا یا محرک است. فقط دست‌زدن ساده به سیاه دانه ممکن است باعث دانه‌های پوستی قرمز در پوست شود. این دانه‌ها اغلب با حس خارش همراهند. همچنین ممکن است باعث تاول، درد یا سفتی آن قسمت از بدن شود.

۲. افت فشار خون
مرکز سرطان یادبود سلون-کترینگ، هشدارمی‌دهد که سیاه دانه می‌تواند فشار خون را تا حد افت شدید پایین‌بیاورد، به‌خصوص اگر داروی ادرارآور یا داروی ضد پرفشاری خون مصرف‌می‌کنید. افت فشار خون از انتقال اکسیژن به مغز، قلب و دیگر اعضاء جلوگیری‌می‌کند. این مسئله می‌تواند باعث خستگی، تهوع، تاری دید، تنفس کم عمق، سرگیجه، سردرد و ازدست‌دادن هوشیاری شود. اگر فشار خون بسیار پایین‌بیاید، ممکن است جان انسان را به خطربیندازد.

۳. بارداری
به گفته مرکز سرطان یادبود سلون-کترینگ، زنان باردار اصلا نباید سیاه دانه مصرف‌کنند. زیرا این گیاه ممکن است انقباضات ماهیچه‌ای نرم رحم را تحت تاثیر قراردهد. برای تعیین دقیق نحوه تاثیر این گیاه بر بارداری، به تحقیقات بشتری نیاز است، بنابراین بهتر است در هنگام بارداری از خوردن این دانه خودداری‌کرد.

۴. تداخل منفی
با استناد به گفته مرکز سرطان یادبود سلون-کترینگ، سیاه دانه با داروهای شیمی‌درمانی و رادیوتراپی، تداخل دارد. چون ممکن است این مکمل گیاهی مانند یک آنتی‌اکسیدان در بدن عمل‌کند، می‌تواند اثر درمان‌های استاندارد سرطان را کاهش‌دهد.

۵. دیگر واکنش‌های حساسیتی
مانند هر مکمل گیاهی دیگری، واکنش حساسیتی به مصرف سیاه دانه نیز ممکن است پیش‌بیاید. برخلاف درماتیت تماسی، این واکنش حساسیتی محدود به پوست نیست. این واکنش ممکن است باعث تورم لب‌ها، زبان، گلو یا صورت و همچنین سختی در تنفس، حس خارش در زبان، کهیر، سرگیجه، تهوع، استفراغ، اسهال و دردهای شکمی شود.
نظر
هیچ نظری وجود ندارد
افزودن نظر


پاسخ های برای این پرسش وجود دارد اما شما مجاز به دیدن پاسخ ها نیستید
مهمان
پاسخ شما

دسترسی سریع

Search