خربزه و فواید بیشمار آن برای سلامتی

 خربزه یکی از بهترین میوه های تابستانی خوشمزه و پر فایده به شمار می رود که دارای ویتامین های A و B و C و کلسیم، پتاسیم، فسفر می باشد..

 "به سایت سبک سلامتی خوش آمدید، جایی که با هدف ارتقاء سلامت و تندرستی شما از طریق راهکارهای مبتنی بر علم و تجربه شکل گرفته است. در اینجا، ما به شما کمک می‌کنیم تا با استفاده از اطلاعات دقیق و عملی، یک زندگی سالم‌تر و شادتر را تجربه کنید. از رژیم‌های غذایی سالم و تمرینات فیتنس گرفته تا زیبایی و مدیریت استرس و بهترین ها، همه و همه در این سایت به شما ارائه می‌شود تا سلامتی خود را به یک اولویت تبدیل کنید."

مقدمه:

خربزه یکی از بهترین میوه های تابستانی خوشمزه و پر فایده به شمار می رود که دارای ویتامین های A و B و C و کلسیم، پتاسیم، فسفر می باشد. خربزه نوعی ملون از خانواده کدوئیان است که رنگ آن زرد کمرنگ تا نارنجی با شکلی گرد یا دراز، بافتی نرم و آبدار با بویی خوش و شیرین است که بر سطح زمین رشد می کند. حفره مرکزی آن حاوی دانه های کوچک سفید است که حتی این دانه های سفید نیز پر خاصیت هستند. در این بخش شما را با فواید بیشمار خربزه آشنا خواهیم کرد.

فهرست مطالب:

طبیعت، انواع خربزه و مواد موجود در خربزه

خواص خربزه برای سلامت بدن

ارزش غذایی خربزه

مصرف خربزه برای افزایش شیر مادر و زیبایی جنین

خواص خربزه برای پوست

فواید خربزه برای مو

فواید پوست و چای خربزه و خواص دارویی آن

نسخه های درمانی و فواید خربزه در طب سنتی

طرز تهیه سوربه هندوانه، خربزه و طالبی

هشدارهای مهم در مصرف خربزه:

کالری خربزه - ارزش غذایی خربزه

 

 طبیعت، انواع خربزه و مواد موجود در خربزه

مواد موجود در 100 گرم خربزه:

  • یک گرم فیبر
  • 12 میلی گرم کلسیم
  • 17 میلی گرم فسفر
  • 238 میلی گرم پتاسیم
  • 1250 واحد پیش ساز ویتامین A
  • 31 کیلو کالری انرژی
  • 37 میلی گرم ویتامین C

طبیعت خربزه :

طبیعت خربزه معتدل و تر (رطوبتی) است. خربزه هرچه شیرین تر باشد «گرمی و تری» آن بیشتر است.

انواع خربزه

خربزه در انواع مختلفی در جهان وجود دارد و به طورکلی، دو نوع خربزه خربزه امریکای شمالی و خربزه اروپایی در کشورهای غربی رایج است. خربزه آمریکای شمالی که سبز کمرنگ متمایل به زرد با گوشتی شیرین و آبدار است، در ایالات متحده رایج می باشد و خربزه اروپایی با پوستی سبز کمرنگ و شیاردار با خربزه امریکای شمالی تفاوت دارد.

 

خواص خربزه برای سلامت بدن

خربزه، این میوه خوشمزه با عطر مطبوع فواید متعددی برای سلامتی دارد که در ادامه مطالب خواص میوه ها در سلامت نمناک خواهید خواند.

خربزه مفید برای زنان باردار

میزان بالای فولات موجود در خربزه برای زنانی که قصد بارداری دارند و زنان باردار مفید است زیرا فولات به تولید و نگه داری سلول های جدید بدر زنان باردار کمک کرده و از اختلال لوله عصبی جنین جلوگیری می کند و سدیم اضافی از بدن، را دفع و از احتباس آب جلوگیری می کند

خربزه مفید برای ریه ها

مصرف منظم خربزه، به دلیل داشتن ویتامین A به جوانسازی ریه ها کمک می کند و برای سیگاری هایی که به علت مصرف سیگار ریه هاشان آسیب شدید دیده اند مفید است.

خربزه مفید برای درمان بی خوابی

خربزه دارای ترکیباتی است که اعصاب را آرام کرده و اضطراب ها را کاهش و از اختلالات خواب جلوگیری می کند.

خربزه برای درمان مشکلات قاعدگی

مصرف منظم خربزه در دوران قاعدگی به دلیل داشتن ویتامین C با کاهش جریان خون و لخته شدن خون مشکلات قاعدگی را کاهش می دهد.

خربزه برای کمک به کاهش وزن

90 درصد خربزه آب است. یک فنجان خربزه فقط 60 کالری دارد. خربزه با کالری پایین و فیبر بالایی که دارد، می تواند برای کاهش وزن شما مفید است زیرا خربزه به دلیل فیبر، فضای بیشتری از معده شما را اشغال می کند و زمان بیشتری طول می کشد تا معده شما را ترک کرده بنابراین برای مدت بیشتری احساس سیری کرده و از پرخوری جلوگیری می کند.

تقویت سیستم ایمنی با خربزه

مصرف خربزه به دلیل دارا بودن ویتامین های C و A سیستم ایمنی شما را تقویت کند. این ویتامین ها سلول های سفید خون را که مکانیزم دفاعی طبیعی بدن محسوب می شوند، تحریک کرده و عفونت هایی که بدن را مورد حمله قرار می دهند، از بین می برد. همچنین ویتامین C یک آنتی اکسیدان قوی است که با رادیکال های آزاد در بدن مبارزه می کند.

فواید خربزه برای سلامت قلب و عروقی

خربزه سرشار از پتاسیم است و با کنترل فشار خون از پرفشاری خون جلوگیری کرده و مانع از آسیب سدیم به بدن می شود. آدنوزین خربزه برای قلب مفید است و با خاصیت رقیق کنندگی خون از لخته شدن خون در سیستم قلبی عروقی جلوگیری می کند. ویتامین C موجود در خربزه از تصلب شرایین جلوگیری و از سکته قلبی پیشگیری می کند.

ضد سرطان

رادیکال های آزاد به سلول های بدن حمله کرده و باعث رشد سرطانی می شوند. ویتامین C و بتاکاروتن خربزه با رادیکال های آزاد در بدن مبارزه کرده و آنها را ازبین ببرند.

خربزه برای مبارزه با استرس

پتاسیم موجود در خربزه با متعادل نمودن ضربان قلب و افزایش ذخیره اکسیژن برای مغز باعث احساس آرامش و تمرکز بیشتر می شود. سوپراکسیددیسموتاز خربزه، با پایین آوردن فشارخون و آرامش عروق، از مرگ سلولی ناشی از استرس اکسیداتیو جلوگیری می کند و با استرس مبارزه می کند.

بتاکاروتن موجود در خربزه هنگام جذب توسط بدن به ویتامین A تبدیل می شوند و به حفظ سلامت بینایی کمک کرده و خطر پیشرفت آب مروارید را تا 40% کاهش می دهند.

جلوگیری از نفروپاتی دیابتی

سلول های کلیه در نفروپاتی دیابتی که یک اختلال کلیوی است، به شکل خطرناکی آسیب می بینند. خربزه، شاخص گلیسمی (GI) پایینی دارد و فروکتوز و گلوکوز آن قندهای ساده ای هستند بنابراین این میوه برای افراد دیابتی و افراد مبتلا به چاقی خطری ندارد و آب خربزه از ابتلا به نفروپاتی دیابتی جلوگیری می کند.

خربزه مفید برای ترک سیگار

خربزه به دلیل مواد معدنی و مغذی برای افرادی که سعی در ترک سیگار دارند مفید است و به آنها کمک می کند تا با جبران ویتامین A از دست رفته ناشی از سیگارکشیدن مداوم، سریع تر بهبود یابند.

خواص خربزه برای درمان آرتریت

خربزه دارای خواص ضدالتهاب است و افزودن مقدار مناسب خربزه به رژیم غذایی تان سبب جلوگیری از استرس اکسیداتیو در مفاصل و استخوان ها و کاهش التهاب شده و به کاهش درد و ناراحتی آرتریت کمک می کند.

خربزه برای بهبود گوارش

خربزه با خاصیت خنک کنندگی و آرام بخش برای معده شما مفید است و سرشار از فیبر رژیمی ضروری است و حرکات روده را تنظیم کرده و دستگاه گوارش شما را سالم کرده و خطر سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

دفع سموم و سلامت کلیه

خربزه حاوی مقادیر غنی از پتاسیم است و به همین جهت بسیار مدر است و برای دفع سموم بدن بسیار مفید است و مواد زائد و سموم موجود در خون را دفع و به شستشوی مثانه و کلیه ها هم کمک شایانی می کند.

خربزه مفید برای افراد دیابتی

خربزه دارای قند اندکی است – 100 گرم خربزه فقط حاوی 8 گرم قند است و با بهبود متابولیسم (سوخت و ساز) انسولین در بدن سبب افزایش ناگهانی سطوح قند خون نمی شود زیرا قند این میوه به آهستگی وارد جریان خون می شود.

خواص ضد التهابی خربزه

خربزه به دلیل وجود ویتامین C دارای خواص ضد التهابی است و خطر ابتلا به انواع مختلفی از بیماری های التهابی نظیر آرتریت، نقرس، و ... را کاهش می دهد .آنتی اکسیدان های موجود در خربزه از ایجاد استرس اکسیداتیو در استخوان ها و مفاصل توسط رادیکال های آزاد جلوگیری و باعث تسکین التهاب می شوند. کولین موجود در خربزه باعث کاهش التهاب مزمن شده و دارای خواصی مانند حفظ ساختار مناسب غشای سلولی، کمک به انتقال مناسب تکانه های عصبی، و کمک به جذب مناسب چربی می باشد.

خربزه برای تنظیم فشار خون بالا

مصرف خربزه به دلیل دارا بودن پتاسیم موجود در خود به تسکین بیماری فشار خون بالا کمک می کند. پتاسیم گشاد کننده ی رگ ها است و باعث شل شدن عروق خونی، کاهش فشار خون، و افزایش میزان جریان خون در عروق خونی می شود.

هیدراته نمودن بدن

حدود 90 درصد از خربزه را آب تشکیل می دهد بنابراین بهترین منبع برای تامین آب مورد نیاز بدن است برای فعالیت تمام سلول های بدن به آب نیاز است. کمبود آب باعث اختلال در آبرسانی به اندام های بدن، بروز تشنگی مفرط، سردردهای شدید، یبوست، سرگیجه، گودی زیر چشم، افت فشار خون، تنفس سریع، تند تپشی و غیره می شود.

 

ارزش غذایی خربزه

قسمت اعظمی از ۶۰ کالری خربزه از ۱۴ گرم قند طبیعی دریافت می شود. این قند انرژی مورد نیاز برای سلول را فراهم می کند. یک وعده خربزه عسلک حاوی ¼ گرم فیبر مفید است. خربزه دارای پروتئین و چربی کمی است و یک وعده از آن کمتر از یک گرم پروتئین و چربی فراهم می کند.

پتاسیم

کمبود پتاسیم باعث ضربان قلب نامنظم یا پمپاژ نامناسب خون در بدن می شود. بسیاری از میوه ها غنی از پتاسیم هستند. یک فنجان خربزه حدود ۸ درصد از پتاسیم مورد نیاز را در روز فراهم می کند. نسبت آب به پتاسیم در خربزه از افزایش فشار خون جلوگیری می کند. خربزه را به صبحانه یا ناهار خود بیفزایید یا مخلوط آن را با طالبی و هندوانه مصرف کنید.

ویتامین ث

پوست سالم و کلاژن به مصرف کافی ویتامین ث وابسته است. عسلک منبع خوبی از ویتامین ث است. یک فنجان خربزه حدود نیمی از نیازهای روزانه ویتامین ث بدن را تامین می کند. ویتامین ث نیز سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بیماری و عفونت جلوگیری می کند. ویتامین ث بافت هایی مانند رگ های خونی و استخوان ها را تقویت کرده و عملکرد مغز را بهبود می دهد.

مس

مس برای سلامت پوست ضروری است زیرا به بازسازی سلول های پوست کمک می کند. خربزه منبع خوبی از این ماده معدنی کمیاب است. توانایی بدن برای ترمیم عضلات و بافت ها به مصرف مقادیر کافی مس متکی است. بنابراین افزودن خربزه به رژیم غذایی مواد معدنی مورد نیاز و مهم بدن را افزایش می دهد.ش

ویتامین ب

علاوه بر تامین پتاسیم، ویتامین ث و مس، خربزه منبع خوبی از ویتامین های مختلف ب، از جمله تیامین و نیاسین نیز می باشد. ویتامین های گروه ب به بدن کمک می کد از سمومی که می تواند باعث بیماری شود،خلاص شوند. ویتامین ب خطر ابتلا به بیماری های قلبی و آلزایمر را کاهش می دهد.

 

مصرف خربزه برای افزایش شیر مادر و زیبایی جنین

مصرف خربزه درهنگام بارداری باعث زیبایی جنین خواهد شد، همچنین مصرف خربزه در دوران شیردهی، باعث افزایش حجم شیر مادر می شود. خوردن خربزه درهنگام بارداری باعث زیبایی جنین خواهد شد و در کودکان باعث تقویت هوش می شود. میزان بالای فولات موجود در خربزه برای زنانی که قصد بارداری دارند و زنان باردار مفید است زیرا فولات به تولید و نگه داری سلول های جدید بدر زنان باردار کمک کرده و از اختلال لوله عصبی جنین جلوگیری می کند و سدیم اضافی از بدن، را دفع و از احتباس آب جلوگیری می کند.

خربزه گیاهی کوتاه است که ساقه هایش روی زمین است ، میوه خربزه شیرین ، آبدار و بزرگ است. خربزه به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند هندوانه ، خیار ، کدو سبز ،کدو حلوایی و طالبی در راسته کدوییان دسته بندی می شود.

خربزه (به انگلیسی persian melon)میوه ای شیرین و آبدار است که طبیعتی گرم و خشک دارد و سرشار از ویتامین های A ،D و C و قند های طبیعی است که فورا جذب خون شده و نیرو و فعالیت سلول ها را افزایش داده و خستگی را برطرف می سازد.

خوردن خربزه به هضم غذا کمک کرده و سبب افزایش ادرار می شود. ﺧﺮﺑﺰه ﮐﺎل ﺣﺎوی ﻣﺰه ﺗﺮﺷﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﻼف ﺧﺮﺑﺰه رﺳﯿﺪه و ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺗﺮس را در اﻧﺴﺎن ﻣﯽ اﻓﺰاﯾﺪ و ﺷﺠﺎﻋﺖ را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد، ﺧﺮﺑﺰه ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮس را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد و اﻧﺴﺎن ﺗﺮﺳﻮ را ﺷﺠﺎع و دﻟﯿﺮ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ.

خربزه (Melon) گیاهی از تیره کدویان با میوه‌های درشت، شیرین و آب‌دار است. این گیاه در مناطقی با آب‌وهوای گرم و آفتابی کشت می‌شود و نیاز به فصل رشد طولانی (۸۰ تا ۱۲۰ روز) دارد.

ایران پس از چین و ترکیه، سومین تولیدکننده خربزه در جهان است که در استان‌های خراسان، سمنان، خوزستان بیشترین سطح کشت را دارد

 خوردن خربزه در دوران باردای باعث زیباتر شدن و باهوش تر شدن جنین می شود و مصرف خربزه در دوران شیردهی باعث افزایش حجم شیر مادر می شود.

کمک خربزه به افزایش رشد کودکان

خربزه حاوی مواد قندی و معدنی مفیدی است که سرعت هضم غذا را افزایش می دهد و مصرف آن در کودکان باعث افزایش اشتها می شود و به رشد و فعالیت بیشتر سلول های بدن کودکان کمک می کند.

 

خواص خربزه برای پوست

پاکسازی پوست

وجود بتا کاروتن درخربزه و تبدیل آن به ویتامین A در بدن سلول های مرده ی پوست و آلودگی ها را از سطح پوست خارج و به پاکسازی پوست کمک می کند. بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان است که از سلول های پوستی در برابر استرس اکسیداتیو و آسیب های ناشی از اشعه ی ماوراء بنفش خورشید نیز محافظت می کند.

بهبود قابلیت ارتجاعی پوست

مصرف خربزه و استفاده ی موضعی از آن برای بهبود قابلیت ارتجاعی پوست بسیار مفید است؛ زیرا ویتامین C موجود در خربزه به تشکیل کلاژن در بدن کمک می کند .

خربزه برای درمان چین و چروک و لکه های پوست

یکی از مهم ترین خواص میوه خربزه برای پوست که در بخش سلامت نمناک به ان اشاره کرده ایم رفع چین و چروک است. خربزه ویتامین ها، مواد معدنی، آنتی اکسیدان ها ی فراوان دارد و برای درمان چین و چروک و اثرات لکه های پوستی بسیار مفید است و به درمان اثرات سوختگی ها و ساییدگی ها کمک می کند.

درخشندگی پوست با استفاده از خربزه

آنتی اکسیدان های موجود در خربزه برای بهبود سلامت پوست بسیار مفید هستند و با رادیکال های آزاد در بدن مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو ناشی از فعالیت آن پیشگیری می کنند و به بهبود درخشندگی طبیعی پوست کمک می کنند.اسید فولیک نیز به تشکیل سلول های پوست کمک می کند.

ماسک صورت با خربزه برای درخشندگی پوست

برای افزایش درخشندگی پوست تان صورت تان پوره ی خربزه، بلغور جو دو سر، و ماست با یکدیگر مخلوط و این ماسک را روی پوست صورت و گردن تان بمالید و تا 20 دقیقه صبر کنید و سپس پوست تان را ماساژ دهید و سپس صورت و گردن تان را با آب گرم بشویید.

خربزه برای هیدراته کردن و جوانسازی پوست

خربزه دارای ویتامین های K و E است و با دارا بودن مقدار زیاد آب، پوست ما را هیدراته و شاداب نگه می دارد.ویتامین های گروه B، کولین و بتائین موجود در خربزه پوست شما را تغذیه شده و جوان نگه می دارد.

بازسازی پوست

ویتامین های A و C موجود در میوه خربزه، باعث بازسازی پوست شده و در تشکیل کلاژن و بافت همبند نقش دارند.

کمک خربزه به درمان اگزما

برای درمان اگزما و رفع کک و مک از آب خربزه کمک بگیرید.

درمان سوختگی های سطحی روی پوست

خربزه یک پماد سوختگی طبیعی است زیرا گوشت میوه خربزه یک ماده ضد تورم است و برای درمان سوختگی های سطحی روی پوست مفید می باشد. گذاشتن مقداری از گوشت میوه خربزه روی محل سوختگی درمان را تسریع و از متورم شدن محل سوختگی نیز جلوگیری می کند. آب خربزه برای سوختگی ها و خراش ها به عنوان لوسیون مفید است.

 

فواید خربزه برای مو

مبارزه با ریزش مو

اینوزیتول نوعی از ویتامین B است که برای جلوگیری از ریزش مو مفید است و می تواند رشد مو را تحریک کند.

نرم کننده مو

برای نرم شدن موهایتان یک فنجان خربزه را با چنگال له کرده و موی تان را با آن بعد از شامپو زدن ماساژ داده و بعد از 10 دقیقه موهای خود را بشویید.

 

فواید پوست و چای خربزه و خواص دارویی آن

خواص دارویی دانه های خربزه:

تخم خربزه طبیعت گرم دارد و دارای چربی، پروتئین، آهن و ویتامین E است.

خوردن دانه های خربزه به دفع کرم های روده کمک می کند.

مصرف دانه های خربزه در درمان سرفه، سوء هاضمه موثر است.

دانه های خربزه پاک کننده کلیه، مثانه و کبد، مسکن سوزش مجاری ادرار و ملین بوده و برای تب های شدید مفید هستند.

تخم خربزه ی بو داده خاصیت ادرار آوردارد و نرم کننده و افزایش دهنده میل جنسی است.

خواص پوست خربزه :

پوست خربزه برای درمان دندان درد مفید است. برای درمان دندان درد به 6 گرم پوست خربزه آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا بپزد. پس از سرد شدن آن را صاف کرده و به عنوان دهانشویه استفاده کنید.

چای خربزه

چای خربزه یک ادرارآور موثر است و به تحریک استفراغ کمک می کند. برای درست کردن چای خربزه از ریشه خربزه استفاده می کنند.

 

نسخه های درمانی و فواید خربزه در طب سنتی

خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است.

خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملیّن، یبوست را درمان می کند.

خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است.

برای درمان بیماری استسقاء مفید است.

خربزه به هضم غذا کمک می کند.

دم کرده ی پوست خشک شده ی خربزه، سبب دفع سنگ مثانه می شود.

خربزه برای رفع خستگی و گرمازدگی مفید است.

خربزه به دلیل مواد فیبری، ملین بوده و مصرف آن برای بواسیر مفید است و به تخلیه میکروب و عفونت های موجود در روده ها کمک می کند.

ویتامین C موجود در خربزه، موجب جلوگیری از بیماری های لثه میشود.

ﺧﺮﺑﺰه ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮس را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد وسبب ﺷﺠﺎع شدن می شود.‬

‫خربزه سبب تقویت ﺳﻠﻮل ﻫﺎی ﻣﻐﺰ می شود.‬

 

طرز تهیه سوربه هندوانه، خربزه و طالبی

هندوانه ، خربزه و طالبی را به قطعات کوچک خرد کنید و هر کدام را جداگانه داخل یک ظرف دربسته در فریزیر قرار دهید تا یخ ببندد.

بعد از یخ بستن میوه ها آنها را از فریزر بیرون بیاورید و در غذاساز بریزید تا به شکل پوره ای شوند.

اگر پوره شما کمی سفت شد میتوانید به آن مقداری آب اضافه کنید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

پوره بدست آمده را بچشید .

اگر شیرینی اش کم بود به آن مقداری شکر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.

بعد سوربه آماده شده را در ظرف مورد نظر سرو کنید .

 

هشدارهای مهم در مصرف خربزه

خربزه را در میان دو وعده غذایی مصرف کنید.

خربزه را به همراه عسل مصرف نکنید.

‫ﺧﺮﺑﺰه ﮐﺎل ﺗﺮس را در اﻧﺴﺎن ﻣﯽ اﻓﺰاﯾﺪ و ﺷﺠﺎﻋﺖ را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد.‬

ﻗﺒﻞ از ﻏﺬا خربزه نخورید زیرا سبب اﺳﻬﺎل و ورم روده می شود.

مضرات مصرف خربزه:

مصرف خربزه کال در افراد دارای معده ضعیف سبب تولید اسهال و خلط می شود.

مصرف بیش از حد خربزه برای بیماران دیابتی توصیه نمی شود.

هنگام سینه درد و سرماخوردگی خربزه مصرف نکنید زیرا باعث تب های صفراوی می شود.

مصرف خربزه تولید گرمی می کند.

زﯾﺎده روی در ﺧﻮردن ﺧﺮﺑﺰه، ﻧﻔﺦ و درد در ﻣﻌﺪه و روده ایجاد می کند

 

کالری خربزه - ارزش غذایی خربزه

خربزه از درشت مغذی ها و ریز مغذی هایی مطابق با جداول زیر تشکیل شده است که ارزش غذایی آن را می سازند

تشکیل دهنده اصلی

مقدار در100 گرم

انرژی (کالری)

36 کیلوکالری

کربوهیدرات

9.09 گرم

پروتئین

0.54 گرم

چربی

0.14 گرم

آب

89.82 گرم

فیبر

0.80 گرم

قند

8.12 گرم

کلسترول

0.00 میلی گرم

 

نام ویتامین

مقدار در 100 گرم

ویتامین A

3.00 میکروگرم

ویتامین D

0.00 میکروگرم

ویتامین E

0.02 میلی گرم

ویتامین K

2.90 میکروگرم

ویتامین C

18.00 میلی گرم

تیامین (B1)

0.04 میلی گرم

ریبوفلاوین (B2)

0.01 میلی گرم

نیاسین (B3)

0.42 میلی گرم

کولین (B4)

7.60میلی گرم

پانتوتنیک اسید (B5)

0.16 میلی گرم

ویتامین B6

0.09 میلی گرم

فولات (B9)

19.00میکروگرم

ویتامین B12

0.00 میلی گرم

 

نام ماده معدنی

مقدار در 100 گرم

کلسیم

6.00 میلی گرم

آهن

0.17 میلی گرم

منیزیم

10.00 میلی گرم

فسفر

11.00 میلی گرم

پتاسیم

228.00 میلی گرم

سدیم

18.00 میلی گرم

روی

0.09 میلی گرم

مس

0.02 میلی گرم

منگنز

0.03 میلی گرم

سلنیم

0.70 میکروگرم

 

 

منابع و مآخذ:

سایت Healthline

 

بیشتر بخوانید:

بهترین میوه های تابستانی برای دیابتی ها کدام اند؟

توت فرنگی: مروارید سرخ باغ‌ها

فواید میوه ی لیچی برای سلامتی

خوردن خربزه و عسل با هم

 

 

 

نظرات (0)

امتیاز 0 خارج از 5 بر اساس 0 رای
هیچ نظری در اینجا وجود ندارد

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر بعنوان یک مهمان ثبت نام یا ورود به حساب کاربری خود.
پیوست ها (0 / 3)
مکان خود را به اشتراک بگذارید

دسترسی سریع

©2024 کلیه حقوق وب سایت سبک سلامتی محفوظ می باشد Email Specialist

Search